KFC UTRECHT HAARRIJN

KFC UTRECHT HAARRIJN De lekkerste kip voor de beste prijs en altijd dichtbij

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 30 beoordelingen
4 jan 2020 om 19:11 Het is het slechtste eten wat ik ooit ontvangen heb. De kip was schandalig slecht. De patat was gewoon vochtig. De burger kregen we zonder kaas en bacon. Waren de pepsi en coleslaw vergeten en zodra je ze belt nemen ze gewoon niet op. Het is een drama!!!!
29 dec 2019 om 0:50 Te laat. Bezorger was op zn muil gegaan. Eten is blijkbaar weer verwarmd en in elkaar geprutst. 2 dagen buikpijn eerste keer dat ik heb besteld en ook de laatste maar dat wist je al. Doei KFC
11 dec 2019 om 21:11 Bestelling was niet compleet, en duurde langer dan er stond. Paar keer gebeld naar de KFC geen gehoor gekregen.
23 nov 2019 om 20:36 Waardeloos! Om 16.00 uur besteld voor bezorging om 18.15. Maar bezorging kwam pas om 19.30! Met lauw eten... Was de eerste en meteen laatste keer KFC.
23 sep 2019 om 9:43 Didn't get some items of my order, no contact with restaurant.
16 sep 2019 om 10:38 Didn't get half of my order, no contact with restaurant
29 aug 2019 om 22:54 Nooit meer!!! Bezorger voor de 3e keer met de verkeerde bestelling. Manager gebeld die was zo brutaal en zei dat zij niks voor ons kon betekenen en dat zij druk was en hier geen tijd voor had. Toen wij meldde een klacht in te dienen hing zij gewoon op!!!
30 jul 2019 om 22:46 Helft van bestelling vergeten. Dit is al de tweede keer dat bestelling niet compleet is terwijl ik er wel voor heb betaald.
23 jul 2019 om 1:25 Eten was nog lekker warm, patat alleen een beetje slap, maar dat is logisch.
28 jun 2019 om 16:57 Eten was best koud. Patat heel slap,
23 mei 2019 om 2:03 Beter zeg ik niets de aantal sterren zeggen genoeg
22 mei 2019 om 7:11 Na alle beoordelingen te lezen was ik een beetje huiverig hier wat te bestellen. Maar ik moet toegeven, de patat is niet al te best, dit is inderdaad erg slap. De burgers waren goed, en alles was goed warm en snel bezorgd. En ze waren niets vergeten.