KFC UTRECHT HAARRIJN

KFC UTRECHT HAARRIJN De lekkerste kip voor de beste prijs en altijd dichtbij

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 87 beoordelingen
10 jan 2021 om 22:42 Had corn besteld en zat er niet bij!
19 dec 2020 om 19:52 Bestelling weer niet compleet, snap echt niet hoe dit zo vaak fout kan gaan. Bijna de helft van mijn bestelling miste, 5x geprobeerd te bellen maar het restaurant neemt gewoon niet op. En klacht ingediend bij thuisbezorgd dan maar..
17 dec 2020 om 19:38 Mijn frietjes zijn niet aan gekomen ik vind dit absoluut niet kunnen ik heb ze gebeld maar ik ben niet serieus genomen ik ga dit zeker nog melden
6 dec 2020 om 22:11 cold fries and chicken legs. warm box. long waiting 75 minutes
4 dec 2020 om 20:27 Eten was nog goed warm
30 nov 2020 om 9:02 I was charged for PEPSI and extra ketchup but these were not delivered.
26 nov 2020 om 21:36 Bestellen voor 2 personen en dan nog foutief ontvangen... jammer ☹️ Eten smaakt zoals in elke KFC
15 nov 2020 om 19:27 Food was still warm and great
15 nov 2020 om 19:00 Dwa razy otrzymałem złe zamówienie Pierwszy kompletnie inne Drugie z brakującym twisterem
14 nov 2020 om 16:34 Food is great as always. Food was still warm. Great value for money.
9 nov 2020 om 19:18 Te weinig eten Koud Geen opmerkingen gelezen Miste een hele bestelling Waardeloos hebben alles weg gegooid